-
[unable to retrieve full-text content]
چاقی دوره کودکی مشکلی است که غالبا تا بزرگسالی ادامه یافته و افراد را در معرض تهدیدات جدی سلامت در سنین بالا قرار می دهد.
به گزارش پزشکین به نقل از مهر؛ محققان به والدین توصیه می کنند که ترک برخی عادات زندگی می تواند به پیگشیری از چاقی دوره کودکی کمک کند. در ادامه فهرست این اقدامات مقابله کننده با چاقی آمده است:
– غذاخوردن با افراد خانواده.
– مصرف میوه و سبزیجات بیشتر.
– عدم اصرار به فرزند مبنی بر اینکه باید غذایش را کامل بخورد و هیچ چیزی در بشقاب باقی نماند.
– کاهش مصرف نوشیدنی های قندی و افزایش نوشیدن آب.
– کاهش مدت زمان تماشای تلویزیون و افزایش تحرک بدنی.
– حصول اطمینان از خواب کافی کودک.
– بهبود کیفیت زندگی خانواده و کاهش قرارگیری کودک در معرض استرس.
– حفظ وزن سالم خود والدین، چرا که معمولا افزایش ریسک چاقی کودک در مورد والدین چاق بیشتر است.
بررسیها نشان میدهد تحلیل رفتن عضلات در سنین بالا با کاهش سیگنالهای عصبی مرتبط است.
به گزارش پزشکین به نقل از ایسنا؛ متخصصان علوم پزشکی در بررسی علت روندِ طبیعی تحلیل رفتن عضلاتِ پاها در سنین بالا دریافتند از دست رفتن عصبها موجب این وضعیت میشود.
در بررسی انجام گرفته روی 168 مرد، پزشکان انگلیسی مشاهده کردند عصبهای کنترل کننده پاها تا سن 75 سالگی حدود 30 درصد کاهش مییابند.
با بالا رفتن سن ماهیچه پاها کوچکتر و ضعیفتر میشود و موجب بروز مشکلاتی در حرکتهای روزمره همچون بالا و پایین رفتن از پلهها و بلند شدن از روی صندلی میشود.
به گفته کارشناسان در نهایت تمامی افراد دچار این وضعیت میشوند اما علت دقیق این مشکل مشخص نیست.
پزشکان انگلیسی اظهار داشتند: به طور معمول در افراد جوان 60 تا 70 هزار عصب وجود دارد که حرکت در پاها را کنترل میکند اما تعداد آنها در سنین بالا به طور قابل توجهی تغییر میکند.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، به گفته آنها کاهش شدید عصبهای کنترل کننده ماهیچهها به این مفهوم است که آنها از بین میروند. ماهیچهها نیاز دارند سیگنالهای صحیحی از سیستم عصبی دریافت کنند که پیام منقبض شدن را به آنها برساند و بدن بتواند حرکت داشته باشد.
اخباری در چند روز اخیر منتشر شده که نشان می دهد، شرکتی با نام شرکت توسعه دارویی رسا حدود 350 میلیارد تومان به صنعت داروی کشور بدهکار است که بخشی از این بدهی ها متعلق به زیرمجموعه های شرکت سرمایه گذاری شفا داروست. بررسی ها نشان می دهد، این شرکت متعلق به دختر وزیر دولت یازدهم است.
به گزارش الف پس از آن که در اواخر دولت یازدهم اخباری مبنی بر قاچاق پوشاک توسط دختر وزیر آموزش و پرورش در رسانه ها منتشر شد، حالا اخباری در رسانه ها دست به دست می چرخد که نشان می دهد، شرکت دختر یک وزیر دیگر دولت یازدهم، مبلغ 350 میلیارد تومان به صنعت دارویی کشور بدهکار است.
در هفتم اسفند ماه 1396 جلسه معارفه سرمایه گذاری شفا دارو با حضور مدیران عامل زیرمجموعه های این هلدینگ، فعالان بازار سرمایه و خبرنگاران برگزار شد تا این شرکت آماده واگذاری سهام خود در بورس شود. در این نشست، منصور سمیعی مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری شفادارو در پاسخ به سوالی مبنی بر بررسی صورت های مالی سه شرکت اسوه، راموفارمین و جابر و مطالبات آن ها از شرکت پخش توسعه دارویی رسا گفت: شرکت های داروسازی موظف به ارائه داروها به شرکت های پخشی هستند که دارای پروانه از وزارت بهداشت باشند که شرکت پخش توسعه دارویی رسا هم در این زمره است، این مشکل فقط مربوط به شفا دارو نیست و خوشبختانه کمترین مقدار از کل مطالبات 350 میلیارد تومانی از این شرکت، به شفادارو تعلق دارد.
شایان ذکر است که از مبلغ 350 میلیارد تومان بدهی شرکت پخش توسعه دارویی رسا به صنعت دارو، مبلغ 60 میلیارد تومان به سرمایه گذاری شفا دارو تعلق دارد. مطابق با صورت های مالی منتهی به 31 شهریور 1396 تنها در یک مورد شرکت پخش توسعه دارویی رسا به شرکت داروسازی راموفارمین 8?4 میلیارد تومان بدهکار می باشد.
پرسشی که مطرح می شود این است که شرکت پخش توسعه داروئی رسا متعلق به دختر کدام یک از وزرای دولت یازدهم می باشد؟
مطابق با سند زیر این شرکت در هجدهم اسفند 1392 تاسیس شده است. شناسه ملی این شرکت 14003940920 و شماره ثبت آن 451356 است.
برای یافتن مدیرعامل این شرکت سری به سایت یکپارچه سازی پایگاه آگهی های قانونی به آدرس http://www.rooznamehrasmi.ir/news/newslist.aspx می زنیم و شماره ثبت این شرکت را وارد کرده و آگهی های مربوط به این شرکت را بررسی می کنیم. در آگهی تاسیس این شرکت که مربوط به تاریخ 18 اسفند 1393 می باشد، اسم زینب و شبنم نعمت زاده به چشم می خورد. مشخص است که این شرکت متعلق به فرزندان محمدرضا نعمت زاده وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت است.
شایان ذکر است، محمدرضا نعمت زاده که در ششم مهر 1393 در برنامه پایش حضور پیدا کرده بود در خصوص شایعه حضور دخترش در واردات دارو و در پاسخ به این پرسش یکی از بیننده های این برنامه که پرسیده بود، افرادی همنام فامیلی شما در کار دارو و پتروشیمی مشغول فعالیت اند آیا از بستگان شما هستند، گفت: دختر بنده بیش از پانزده سال است که داروسازی خود را تمام کرده و داروساز است؛ بنابراین، به خاطر شغلش در کار دارو هست. روزنامه ای از قول یکی از نمایندگان مجلس نوشته بود که دختر من مافیای داروست. این حرف ها لطفی است که یک عده در حق ما دارند، ایشان تحصیلات داروسازی دارد و سال هاست که داروخانه بیمارستان میلاد را با دوستان خودش راه اندازی کرده است از طرف دیگری داروخانه بیمارهایی خاص را شکل داده و زحمت کشیده است.
منبع: تابناک
وزارت امور اقتصادی و دارایی یکی از 18 وزارتخانه? دولت ایران و مسؤول تنظیم سیاستهای اقتصادی و مالی کشور، اجرای سیاستهای مالیاتی و برنامه همکاریهای اقتصادی و سرمایهگذاریهای مشترک با کشورهای دیگر است.
هم اکنون مسعود کرباسیان وزیر امور اقتصاد و دارایی جمهوری اسلامی ایران است.
معاون نظارت مالی و خزانه داری کل کشور : سیدرحمت الله اکرمی
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی : عبدالرحمن ندیمی بوشهری
معاون توسعه مدیریت و منابع : مهدی قدمی
معاون امور حقوقی و مجلس : اسماعیل جلیلی
معاون امور اقتصادی : سیدحسین میرشجاعیان حسینی
معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور : سید کامل تقوی نژاد
سمت رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران : فرود عسگری
معاون وزیر و رئیس کل سازمان خصوصی سازی : میرعلی اشرف عبداله پوری حسینی
معاون وزیر و رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران : محمد خزاعی